top of page

Workshop 'Mindfulness & zwanger zijn' incl. heerlijke High Tea in samenwerking met Tea Village

Van je hoofd naar je lichaam & buik

Iedere zwangerschap is uniek en bijzonder. Jouw lichaam verdient zeker ten tijde van je zwangerschap, extra aandacht & liefde.

Tijdens deze workshop leer je van je hoofd, naar je lichaam en buik te gaan met je aandacht. We zullen diverse mindfulness oefeningen oefeningen doen, welke je vervolgens ook thuis kunt toepassen. Ook is er aandacht voor hoe je mindfulness kunt integreren in je (drukke) dagelijkse leven. Mindfulness oefeningen leren je om stil te staan bij je gedachten, gevoelens en verwachtingen, te accepteren wat er is en om los te laten. Anderzijds kan je bepaalde mindfulness oefeningen ook gebruiken om te ontspannen.

 

Kleine groep, gezellige sfeer & bijzondere theetjes en hapjes!

Deze exclusieve workshop wordt gegeven aan maximaal 6-8 deelnemers. Tijdens de workshop is er ook ruimte voor het delen van ervaringen en gezelligheid. Lisa (eigenaresse) Tea Village serveert de lekkerste mommy-to-be theetjes en zorgt voor heerlijke hapjes, die zowel gezond als lekker zijn. Je kunt deelnemen vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent, tot op de dag voor je bevalling.

Aanmelden

De workshop kan op aanvraag georganiseerd worden bijv. in het kader van een babyshower. Kosten bedragen 25 Euro p.p.

Mindful High Tea & Pregnancy

 

bottom of page