top of page

Nascholing gewichtsconsulenten en coaches

'Eetstoornissen herkennen & coachingstechnieken bij eetproblemen.'

 

Deze nascholing is geaccrediteerd door:

Inhoud programma

Deze tweedaagse nascholing voor gewichtsconsulenten, dietisten, coaches en andere professionals is gericht op het onderscheiden van problemen met eten, eetproblemen en eetstoornissen. Om goed te kunnen signaleren en doorverwijzen bij een eetstoornis is het belangrijk dat je als professional een beeld hebt van wat een eetstoornis inhoudt en hoe een behandeling hiervan eruit kan zien. Voor coaching van mensen met eetproblemen, krijgt de professional tijdens de tweede dag van deze nascholing coachingsoefeningen aangereikt en technieken vanuit de positieve psychologie, welke ingezet kunnen worden in de begeleiding van de cliënt. Accreditatie BGN

De nascholing is geaccrediteerd door de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland en telt voor

5 nascholingspunten. Na afloop van uw deelname aan de nascholing ontvangt u een certificaat.Wanneer

De tweedaagse nascholing voor gewichtsconsulenten, diëtisten en coaches vindt plaats op vrijdag 15 en 29 april van 10.00-16.00uur in Rotterdam.


Locatie

Dr. de Visserstraat 24 B- II te Rotterdam.

IN PRIJS VERLAAGD!!!

Van € 272,25,-  voor € 225,- -incl. 21% BTW, materiaalgebruik en digitaal cursusmateriaal, zoals een literatuuroverzicht, sociale kaart eetstoornissen en een beschrijving van de oefeningen. Incl. koffie en thee, maar graag wel uw eigen lunch meenemen.

Ervaringen van cursisten

Cursisten beoordelen de nascholing met een gemiddeld cijfer van 8,9

De afwisseling tussen de theorie en praktijkopdrachten -en ervaringen, wordt positief ervaren door de cursisten. Cursisten geven tevens aan dat zij meer zijn gaan nadenken over hun eigen aanpak en manier van handelen. Ook benoemen zij na afloop over meer kennis en tools te beschikken om personen met eetproblemen te coachen en/of zonodig door te verwijzen bij een vermoeden van een eetstoornis.

 

bottom of page