top of page

Gewichtige Gedachten     

 

Gewichtige Gedachten is een werkboek, speciaal voor vrouwen. In zes weken tijd word je jezelf bewust van je eetpatroon, gedachtes en emoties. Iedere dag een korte, verassende opdracht die inspireert en activeert tot een mindful, gezond leven. Om meer te genieten en je minder te haasten. Om jezelf meer te gaan waarderen, ongeacht je gewicht of lichaamsvormen.

Mindfulness en positieve psychologie vormen de basis van dit boek.

 

Gewichtige Gedachten is een concept en ontwerp van Sophie van Bragt en is mede mogelijk gemaakt door de kennis en praktijkervaring van Frieda van der Loos-Boudesteijn. Samen hebben zij het werkboek verder ontwikkeld, zodat het uitgegeven kon worden.

Het boek is sinds 23 augustus 2016 te koop bij de boekhandel en is tevens te bestellen via diverse webshops.

Workshops en meer...

Sophie en Frieda organiseren inspirerende workshops voor vrouwen die op zoek zijn naar een goede balans tussen genieten van het leven, (on)gezonde voeding en bewegen. Voor vrouwen die de worsteling met hun gewicht voorgoed achter zich willen laten en die lichter, gezonder en meer mindful willen leven.

 

De workshop en bijhorende opdrachten zullen je inspireren, activeren, confronteren en motiveren en vergroten het inzicht in je zelf, je gevoelens, gedachten en gedrag. Hierdoor ga je stap voor stap, meer tijd en (positieve) aandacht aan jezelf schenken.

Je komt uit je hoofd, bij je hart en zal meer mindful (met aandacht) gaan leven en eten. Dit heeft een positieve invloed op jouw eetgedrag en vooral op hoe jij in je vel zit.

Als je lekkerder in je vel zit, gaat alles in je dagelijks leven net wat gemakkelijker.

 

De workshops kunnen op maat worden aangeboden, particulier of zakelijk.

Meer informatie, neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

bottom of page